ALGEMENE VOORWAARDEN Cal Mestre casa Rural

Inchecken & uitchecken

Check-in tijd is vanaf 16.00 uur. De officiële uitchecktijd is tot 12.00 uur.

Creditcards

Wij accepteren de volgende creditcards: American Express, Euro/Master Card en Visa. Alle ontvangen gegevens worden versleuteld opgeslagen en na uw vertrek verwijderd. Voor een reservering vragen wij uw creditcardgegevens en pre-autoriseren wij €1,-, die bij vertrek verrekend wordt met uw factuur. Zodra de creditcard is gecontroleerd, laten we u weten dat de reservering definitief is. Zonder schriftelijke bevestiging van Cal-Mestre is uw reservering niet definitief.

Annulering, wijzigingen, klachten en no-show

U kunt uw reservering 7 dagen voor aankomst annuleren of wijzigen (indien mogelijk). Als uw annulering te laat is of als u niet komt opdagen, wordt een bedrag tot het bedrag van het volledige verblijf in rekening gebracht de door ons ontvangen creditcard. Annulering of wijziging dient schriftelijk te geschieden en dient te worden gedateerd. De opdrachtgever kan aan een mondelinge opzegging geen rechten ontlenen. De datum en het tijdstip waarop de schriftelijke bevestiging is ontvangen, geldt als definitieve datum en tijd van opzegging. Als er klachten zijn over uw verblijf, dienen deze schriftelijk gemeld te worden voor uw vertrek via 2book@cal-mestre.com. Zonder schriftelijke melding is er geen restitutie van betaling of een deel ervan mogelijk.

Kinderen

Wij accepteren kinderen van 12 jaar en ouder.

Huisdieren

We laten alleen honden toe. Hondenregels zijn van toepassing. Kleine/middelgrote honden €7,50 en grote(re) honden €12,50 (>15kg). Honden zijn niet welkom in het zwembadgebied of in de tuin. Honden mogen alleen buiten ons hotel worden uitgelaten. Honden kunnen alleen meegenomen worden na een schriftelijke toestemming. Er geldt een maximum van twee kleine/medium honden per kamer of 1 grote hond.

Internet/Wifi

In alle ruimtes en bij het zwembad is gratis snelle breedband-Wifi beschikbaar.

Minimum leeftijd

De minimumleeftijd om een ​​kamer te boeken is 18 jaar. Kinderen onder de 18 jaar moeten worden vergezeld door iemand van 18 jaar of ouder.

Roken/drugs

De Spaanse wet verbiedt roken in alle delen van het hotel, inclusief alle kamers. Het bezit en/of gebruik van enige vorm van drugs is in het hotel ten strengste verboden. Bij overtreding is het hotel gerechtigd schoonmaakkosten van € 250 in rekening te brengen en de rest van het verblijf te annuleren zonder restitutie. Roken is toegestaan op de daarvoor bestemde plek, buiten bij het bankje.

Schade aan hotel

Eventuele schade aan kamers of het hotelterrein, veroorzaakt door u of uw gezelschap en/of honden tijdens het verblijf en ontbrekende items bij uw vertrek, worden in rekening gebracht op uw creditcard in ons bestand.

Toeristenbelasting/BTW

De tarieven zijn inclusief servicekosten, maar exclusief toeristenbelasting van € 0,60 per persoon per nacht. 10% BTW is inbegrepen in onze kamerprijzen.

Zonder schriftelijk tegenbericht gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met onze Algemene Voorwaarden.