ALGEMENE VOORWAARDEN Cal Mestre casa Rural

Inchecken & uitchecken

Check-in tijd is vanaf 16.00 uur. Indien u eerder gebruik wilt maken van de kamer, kunt u dit aanvragen per e-mail (2book@cal-mestre.com) of WhatsApp, (+34621257033) hiervoor geldt een toeslag van €20,-. Als de kamer op dat moment niet beschikbaar is, kunt u uw bagage gratis opslaan tot het inchecken. De officiële uitchecktijd is 12.00 uur.

Creditcards

Wij accepteren de volgende creditcards: American Express, Euro/MasterCard en Visa. Alle ontvangen gegevens worden versleuteld en na uw vertrek verwijderd. Voor een reservering vragen wij uw creditcardgegevens. Zodra de creditcard is gecontroleerd, laten we u weten dat de reservering definitief is. Zonder schriftelijke bevestiging van Cal-Mestre is uw reservering niet definitief.

Annulering, wijzigingen en no-show

U kunt uw reservering 14 dagen voor aankomst annuleren of wijzigen. Als uw annulering te laat is of als u niet komt opdagen, wordt een bedrag tot het bedrag van het volledige verblijf in rekening gebracht op uw ontvangen creditcard. Annulering of wijziging dient schriftelijk te geschieden en dient te worden gedateerd. De opdrachtgever kan aan een mondelinge opzegging geen rechten ontlenen. De datum en het tijdstip waarop de schriftelijke bevestiging is ontvangen geldt als definitieve datum en tijd van opzegging.

Kinderen

Wij accepteren kinderen van 10 jaar en ouder.

Huisdieren

We laten alleen honden toe. Hondenregels zijn van toepassing. Kleine/middelgrote honden €7,50 en grote(re) honden €12,50. Honden zijn niet welkom in het zwembadgebied. Honden mogen alleen buiten ons hotel worden uitgelaten.

Internet

In alle ruimtes is gratis snelle breedband-WiFi beschikbaar.

Minimum leeftijd

De minimumleeftijd om een ​​kamer te boeken is 18 jaar. Kinderen onder de 18 jaar moeten worden vergezeld door iemand van 18 jaar of ouder.

Niet roken

De Spaanse wet verbiedt roken in alle delen van het hotel, inclusief alle kamers. Het bezit en/of gebruik van enige vorm van drugs is in het hotel ten strengste verboden. Bij overtreding is het hotel gerechtigd schoonmaakkosten van € 250 in rekening te brengen en de rest van het verblijf te annuleren zonder restitutie.

Schade aan hotel

Eventuele schade aan kamers of het hotelterrein, veroorzaakt door u of uw gezelschap tijdens het verblijf en ontbrekende items bij uw vertrek, worden in rekening gebracht op uw creditcard in ons bestand.

Toeristenbelasting/BTW

De tarieven zijn inclusief servicekosten, maar exclusief toeristenbelasting van € 0,60 per persoon per nacht. 10% BTW is inbegrepen in onze kamerprijzen.